Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Μ. Πίτσος: «Χρέος μας να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 13:22 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μηνά Πίτσου, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα του Γιούχτα με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στις Αρχάνες.

Ο έμπειρος τεχνικός του Γιούχτα μίλησε στο Prismasport.gr, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη που έχει στην ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, οι οποίοι όπως τόνισε θα δώσουν πολύτιμες βοήθειες στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Μηνάς Πίτσος επισήμανε πως μόνος στόχος της ομάδας του, είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, ενώ χαρακτήρισε την προσεχή του αντίπαλο ως μία ομάδα δυνατή ομάδα, όπως αντικατοπτρίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μηνάς Πίτσος:

Πρώτα απ'όλα να ευχηθώ να καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς τραυματισμούς και υγεία για όλον τον κόσμο. Θέλω να τονίσω την εμπιστοσύνη που έχω στην ομάδα μου αλλά και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που παρότι αγωνίζονταν στο τοπικό, δείχνουν ότι είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και μπορούν να μας δώσουν πολύτιμες βοήθειες.

Αισιοδοξώ, καθώς αυτά που ζητάω τακτικά, δείχνουν να αφομιώνονται από τους ποδοσφαιριστές μου και παρά το γεγονός ότι η προετοιμασία του Γιούχτα είναι μικρή, βρισκόμαστε σε καλή φυσική κατάσταση. Εμείς σε κάθε παιχνίδι έχουμε μόνο στόχο τη νίκη και από την παρουσία του στα προηγούμενα στη Γ' Εθνική, υποχρεούται να κυνηγάει μόνο αυτό.

Απέναντι μας είναι ένας αντίπαλος ιδιαίτερα δυνατός, όπως αντικατοπτρίζεται στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς έχει το απόλυτο, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ήταν μία δυνατή και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό καθώς διατηρώ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport