Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Μ. Πίτσος στο Prismasport : Να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 15:46 Γράφτηκε από τον

Για την νίκη επί της Παλαιόχωρας αλλά και το δύσκολο εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τον ΑΟΑΝ στις Αρχάνες αναφέρθηκε ο προπονητής του Γιούχτα Μηνάς Πίτσος μιλώντας στο Prismasport.gr. 

Για το διπλό μέσα στην έδρα της Παλαιόχωρας επισήμανε ότι: 

"Σιγά σιγά αφήνουμε πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας. Η αρχή έγινε με την Παλαιόχωρα και θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και κόντρα στον ΑΟΑΝ. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να μπαίνουμε όπως μπήκαμε με την Παλαιόχωρα, προσηλωμένοι στο στόχο μας για τη νίκη. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι στην ομάδα ότι θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να μπορέσουμε να παίρνουμε τη νίκη και το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη κατηγορία όπως είναι η Γ΄Εθνική. Πρέπει σιγά σιγά να αποκτήσουμε ξανά την πειθαρχία και την εικόνα που είχαμε στα φιλικά προετοιμασίας και ότι πρέπει να υπολογίζουμε τον κάθε αντίπαλο και να προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για να πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα." 

Για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΟΑΝ ο τεχνικός του Γιούχτα επισήμανε: 

"Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητες του αλλά θεωρώ ότι ο Γιούχτας αν δείξει το πρόσωπο που μπορεί δεν θα έχει πρόβλημα να παίρνει θετικά αποτελέσματα απέναντι σε καλές ομάδες όπως είναι ο ΑΟΑΝ " 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport