Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Αγγ. Κασσωτάκης: «Όλα τα ματς στην Γ' Εθνική θα είναι ντέρμπι»

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 10:41 Γράφτηκε από τον

Ο άμεσος συνεργάτης του Μηνά Πίτσου στον Γιούχτα, ο Άγγελος Κασσωτάκης τοποθετήθηκε στο prismasport.gr ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. 

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας των Αρχανών ανέφερε στην δήλωση του ότι στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί όπως κάνει τα τελευταία χρόνια ενώ ευχήθηκε παράλληλα υγεία και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, μιας και χωρίς αυτόν οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις χωρίς θεατές είναι άχαρες!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα δύσκολο καθώς συμμετέχουν πολλές και ιστορικές ομάδες. Ο Γιούχτας τα τελευταία χρόνια έχει μία αγωνιστική ταυτότητα την οποία θέλει να διατηρήσει και στο φετινό πρωτάθλημα. Στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει όπως πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και για αυτό το λόγο έγιναν πολύ καλές προσθήκες σε όλες τις θέσεις και ιδιαίτερα στην επίθεση. Θεωρώ ότι οι Ηρακλειώτικες ομάδες και ο ΑΟΑΝ θα είναι στις πρώτες θέσεις. Αναμένεται να δούμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα καθώς το δεδομένο ότι υποβιβάζονται πολλές ομάδες, το κάνει αρκετά ανταγωνιστικό και κάθε Κυριακή θα είναι όλα τα ματς ντέρμπι. Εμείς στον Γιούχτα έχουμε μία Διοικητική και αγωνιστική ηρεμία, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα. Η ποιότητα της ομάδας είναι σε υψηλά επίπεδα και νομίζω ότι θα έχουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Αυτό που θέλω να ευχηθώ να έχουν όλοι όσοι απαρτίζουν τις ποδοσφαιρικές ομάδες να είναι υγιής και με το καλό να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, καθώς χωρίς αυτόν οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις είναι άχαρες»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport