Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Ηλίας Νατσάκος... ένας Γενικός Αρχηγός παράδειγμα προς μίμηση!

Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 19:05 Γράφτηκε από τον
Ηλίας Νατσάκος Ηλίας Νατσάκος

Όσο περνάν τα χρόνια μπορεί να σπανίζουν, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και το όνομα τους να έχει συνδεθεί με μία ομάδα και μάλιστα για πολλά χρόνια.

Ένας από αυτούς είναι ο Ηλίας Νατσάκος, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν Γενικός αρχηγός στην ΑΕΚατσαμπά μέχρι και το 2013, η οποία κατά την περίοδο αυτή έζησε μεγάλες στιγμές της ιστορίας της με τίτλους σε πρωταθλήματα αλλά και συμμετοχή στο Περιφερειακό (Δ’ Εθνική).

Ο Ηλίας Νατσακος τα τελευταία χρόνια είναι σε άλλη ομάδα καθώς ασχολείται με τον Γιούχτα στο πόστο του Γενικού αρχηγού έχοντας την ομάδα των Αρχανών ως δεύτερο του ποδοσφαιρικό σπίτι και οι άνθρωποι εκεί τον έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή.

Ο κ.Νατσάκος αποτελεί ένα αγαπητό και κοινά αποδεκτό άτομο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του Ηρακλείου και δεν είναι λίγες οι φορές που στις εκλογές της ΕΠΣΗ αποτέλεσε μήλον τις Έριδος σε αρκετές παρατάξεις.

Ο ρόλος που έχει αποτελεί το συνδετικό κρίκο της Διοίκησης με το ποδοσφαιρικό κομμάτι και διατηρεί τις ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια μιας ομάδας. Το να είσαι γενικός αρχηγός συνεπώς δεν είναι κάτι εύκολο με τον Νατσάκο ωστόσο να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση προς τους νέους παράγοντες, διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους και δίχως να δημιουργεί ποτέ προβλήματα στην ομάδα του!

Η εξαιρετική του πορεία ως παράγοντας μόνο τυχαία δεν είναι καθώς έμαθε πολλά από τον αείμνηστο φίλο του Στράτο Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν ένα παραγοντικό σχολείο για τον Ηλία.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)