Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Ακόμα ένα παιδί από τις ακαδημίες του Γιούχτα στην πρώτη ομάδα!

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 17:45 Γράφτηκε από τον

Ο Γιούχτας έχει κάνει μία εκπληκτική δουλειά στα τμήματα υποδομής του τα τελευταία χρόνια η οποία πλέον αρχίζει και αποδίδει τα μέγιστα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο νεαρός Αντώνης Μπετεινάκης (Δείτε εδώ) κατάφερε να πετύχει το μεγάλο του όνειρο να αγωνιστεί στη μεγάλη ομάδα του Γιούχτα μετά το πέρασμα του από την ακαδημία και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου των Αρχανών.

Στο χθεσινό (19/1) παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό ακόμα ένα παιδί από τις ακαδημίες του Γιούχτα είχε την ευκαιρία να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ψυλάκη ο οποίος αποτελεί γέννημα - θρέμμα Αρχανιώτης και έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Γιούχτα και στον Γιούχτα 2010.

Στο χθεσινό παιχνίδι στο Ακρωτήρι ο νεαρός παίκτης ήταν για πρώτη φορά στην αποστολή του Γιούχτα και έκατσε κανονικά στον πάγκο!

Σίγουρα με την φιλοσοφία των ανθρώπων του Γιούχτα δεν θα αργήσει η πρώτη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα, καθώς επίσης αναμένονται ακόμα περισσότερες προωθήσεις από τα τμήματα υποδομής.

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες υπό την επίβλεψη του βοηθού προπονητή Άγγελου Κασσωτάκη αποδίδει τους πρώτους της καρπούς και αποτελεί παράδειγμα ενός υγιούς σωματείου με μακροπρόθεσμο πλάνο!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport