Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Ένα παιδί απ' τις Αρχάνες μετράει τα άστρα

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 19:25 Γράφτηκε από τον

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Γιούχτα τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως αποδίδουν τους πρώτους της καρπούς.

Ο Γιούχτας ήταν ανέκαθεν το καμάρι των Αρχανών. Η ομάδα αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς για ολόκληρο το χωριό.

Αν κάποιος βρεθεί στις Αρχάνες θα δει μικρά παιδιά με φανέλες του Γιούχτα να παίζουν στις πλατείες και τις αλάνες και να έχουν σαν όνειρο μία μέρα να αγωνίζονται στο Μαρκομιχελάκειο για την πρώτη ομάδα του χωριού τους.

Σίγουρα ένα από αυτά τα παιδιά είναι και ο Αντώνης  Mπετεινάκης. Ο γεννηθής το 2004 ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Ο νεαρός παίκτης αποτελεί γέννημα - θρέμμα Αρχανιώτης και φυσικά έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Γιούχτα. Μάλιστα τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με την ομάδα του Γιούχτα 2010 στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ και κατά γενική ομολογία πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Γιούχτα παρατήρησαν την παρουσία του 16χρονου αμυντικού μέσου και σύμφωνα με πληροφορίες θα τον επιβράβευσουν προωθώντας τον στη μεγάλη ομάδα!

Αυτή η κίνηση από πλευρά Γιούχτα δείχνει δύο πράγματα: Αφενός πως τα τελευταία χρόνια γίνεται μία εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες του Γιούχτα υπό την επίβλεψη του βοηθού προπονητή Άγγελου Κασσωτάκη και φυσικά πως στον Γιούχτα έχουν τη φιλοσοφία να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς και δη Αρχανιώτες ποδοσφαιριστές!

Ο Γιούχτας με αυτές τις πρακτικές δείχνει το δρόμο προς τις άλλες ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης. Δηλαδή αποδεικνύει πως με ένα σωστό πλάνο και με σκληρή δουλειά μπορεί να στηριχθεί ένας σύλλογος με παιδιά του τόπου του και παράλληλα να τα κάνει ευτυχισμένα που πέτυχαν το όνειρο τους!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport