Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Με λεωφορείο στα Χανιά οι φίλαθλοι του Γιούχτα

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 20:25 Γράφτηκε από τον

Το Δ.Σ του Γιούχτα θα διαθέσει λεωφορείο για τη μεταφορά των φιλάθλων στα Χανιά, όπου την Κυριακή η ομάδα των Αρχανών θα αντιμετωπίσει την ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ.

Ο κόσμος που επιθυμεί να ακολουθήσει την αποστολή δεν χρειάζεται να πληρώσει, αφού η μετακίνηση είναι προσφορά από τη διοίκηση και θα πληρώσουν μόνο το εισιτήριο του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H πολύτιμη παρουσία του κόσμου του Γιούχτα στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια θα έχει συνέχεια και στο πρώτο εκτός έδρας ματς για την ομάδα των Αρχανών! Ο Γιούχτας "ταξιδεύει" την Κυριακή στα Χανιά για να αντιμετωπίσει στο γήπεδο Μουρνιών την ομάδα του ΣΥΝΚΑ και μαζί του θα εκδράμει και ο φίλαθλος κόσμος του. Το μεγάλο ενδιαφέρον από τους Αρχανιώτες να είναι δίπλα στην ομάδα τους στο παιχνίδι με το ΣΥΝΚΑ, ώθησε την διοίκηση του Γιούχτα να ναυλώσει λεωφορείο και η παρουσία του κόσμου αναμένεται να είναι πολυπληθής. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι από τις Αρχάνες (μπροστά από το ΚΑΠΗ) ενώ η μεταφορά για όσους συμμετέχουν στην εκδρομή για τα Χανιά θα είναι δωρεάν. Οι φίλαθλοι του Γιούχτα που θα πάνε στα Χανιά με το λεωφορείο που έχει ναυλωθεί, θα πληρώσουν μόνο το εισιτήριο του αγώνα. Η διοίκηση του Γιούχτα ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την πολύτιμη υποστήριξή του».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)