Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Μ. Στεφανίδης: «Η βαθμολογική συγκομιδή μας, είναι η κληρονομιά για την ερχόμενη σεζόν»

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 11:43 Γράφτηκε από τον

Ως ένα ματς που δεν είχε σκοπιμότητα ήταν αυτό με την Παλαιόχωρα για τον Μάρκο Στεφανίδη, όπως δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε νικήτρια την ομάδα του με 2-1. 

Ο κόουτς της Επισκοπής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας των Χανίων, Αστέριο Θέμελη και ευχήθηκε για την Παλαιόχωρα να παραμείνει στην κατηγορία μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την αναδιάρθρωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκου Στεφανίδη:

«Έχουν δύο σκέλη αυτά που θέλω να πω. Το πρώτο έχει να κάνει με το ματς και το άλλο με τη μέχρι τώρα πορεία μας. Να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. Θεμέλη) για τα καλά του λόγια. Όταν τα λόγια έρχονται από τον αντίπαλο, έχουν μεγαλύτερη αξία. Άλλωστε τον Αστέριο τον εκτιμώ πολύ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή.

Θυμάμαι ότι και στο α’ μεταξύ μας ματς στον α’ γύρο, ήταν πολύ καλό (η Επισκοπή είχε κερδίσει 1-4).
Όχι, για τυπικούς λόγους, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους στην Παλαιόχωρα και ελπίζω να επαληθευτούν τα τελευταία νέα. Μέσα από την καρδιά μου να σωθεί η ομάδα γιατί είναι ένας υγιής σύλλογος που προάγει το ποδόσφαιρο στο τεχνικοτακτικό κομμάτι αλλά και σ’ αυτό της οργάνωσης.

Όσο για μας, φέτος αποκομίσαμε μια βαθμολογική συγκομιδή όπου είναι η κληρονομιά για την ερχόμενη σεζόν προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι του χρόνου. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω από 42 βαθμούς. Για τον ίδιο λόγο που πληρώνει η Παλαιόχωρα λόγω της μικρής συγκομιδής βαθμών στην έδρα της, πληρώσαμε και εμείς τη μη άνοδό μας.

Κάναμε όμως μια γεμάτη χρονιά. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που με στηρίξανε όταν ήρθα και θεωρώ πως, αν εγώ τους έδωσα κάτι, αυτή είναι η χαρά του προπονητή. Να νιώθει ότι προσέφερε…
Από ‘κει και πέρα, θα κοιτάξουμε να μελετήσουμε τη νέα χρονιά. Έχουμε φυσικά ένα παιγνίδι μπροστά μας, τον τελικό της ΕΠΣΡ ένα σημαντικό παιγνίδι και θα το αντιμετωπίσουμε με τον ανάλογο σεβασμό.

Για το ματς σήμερα δεν είχε σκοπιμότητα. Παίξαμε ελεύθερα, αλλάξαμε κάποιες τακτικές προσεγγίσεις αλλά θεωρώ ότι ήταν ένα ματς περισσότερο για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)