Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Δαμάστα σε Β. Γενιτσαρίδη: «Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο»

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 16:15 Γράφτηκε από τον
Βασίλης Γενιτσαρίδης - Δαμάστα Βασίλης Γενιτσαρίδης - Δαμάστα

Στη μεγάλη καριέρα του ο Βασίλης Γενιτσαρίδης φόρεσε και τη φανέλα της Δαμάστας η οποία τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο Γενιτσαρίδης που ανακοίνωσε την αποχώρηση από την ενεργό δράση αγωνίστηκε για λογαριασμό της Δαμάστας τη σεζόν 2018/19, πανηγυρίζοντας με τους «μπλε» την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Μαλεβιζίου τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στη Δαμάστα αλλά και εν γένει στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας:

Την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση πήρε ο Βασίλης Γενιτσαρίδης, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε τις τελευταίες δεκαετίες το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο με θητεία σε Α’ και Β’ Εθνική αλλά και με πολλές διακρίσεις κατά την παρουσία του σε ομάδες του Ηρακλείου.

Ήταν μεγάλη τιμή και για τον ΑΟ Δαμάστας, που ο Βασίλης Γενιτσαρίδης φόρεσε και τη φανέλα του συλλόγου κατά την περίοδο 2018-2019, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο από την Α2 στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ.

Ο Βασίλης Γενιτσαρίδης ήταν ένας ηγέτης για τον ΑΟ Δαμάστας και την πορεία του στην ομάδα μας αλλά και σε όλη την ποδοσφαιρική του διαδρομή χαρακτήρισε η προσωπικότητα, το ήθος, το πάθος, η ψυχή, ο σεβασμός στη φανέλα που φορούσε.

Στην Δαμάστα έχει μόνο φίλους και πάντα είναι καλοδεχούμενος στο σωματείο.

Ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. τον ευχαριστούν για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας αλλά και γενικά στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search