Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάλεσμα Αντώνη Παπαδάκη για συμμετοχή των νέων παιδιών στην ακαδημία Candia Sport

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 21:39 Γράφτηκε από τον
Αντώνης Παπαδάκης Αντώνης Παπαδάκης

Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει πλέον για τον ΑΟ Δαμάστας και εδώ και λίγες ημέρες έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την Ακαδημία Candia Sport και την δημιουργία ομάδα Κ18 που θα συμμετέχει στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ ως «Δαμάστα-Candia Sport».

Ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης με επίσημη δήλωσή του αναφέρθηκε στην σπουδαία αυτή συνεργασία και έκανε κάλεσμα σε όλα τα παιδιά και κυρίως στα Δαμαστιανάκια, να εγγραφούν στην Ακαδημία του Candia Sport:

«Στο όραμά μας για την Δαμάστα πρωτεύουσα θέση έχουν τα νέα παιδιά. Θέλουμε τα νέα παιδιά μαζί μας, να τα βλέπουμε να προοδεύουν και να εξελίσσονται, να γίνονται καλύτερα και να μας κάνουν υπερήφανους. Αυτή η προοπτική που ανοίγεται πλέον στη συνεργασία με το Candia Sport μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Θέλω να καλέσω προσωπικά όλα τα παιδιά του Ηρακλείου και κυρίως τα Δαμαστιανάκια, παιδιά που οι γονείς τους κατάγονται από την Δαμάστα, να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη νέα προσπάθεια, να εγγραφούν στην Ακαδημία του Candia Sport και να μυηθούν στο ποδόσφαιρο μέσα σε ένα άψογο περιβάλλον, μέσα σε συνθήκες που εγγυάται η αγάπη και η τεχνογνωσία των στελεχών του club για τις υποδομές».

Μάλιστα με πρωτοβουλία του κ. Αντώνη Παπαδάκη όσα παιδιά από τη Δαμάστα εγγραφούν στην Ακαδημία του Candia Sport θα έχουν μια σημαντική έκπτωση μηνιαίως!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα