Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Μαναρώλης: «Δεν είμαι αισιόδοξος να ξεκινήσει η Γ’ Εθνική - Ακούγεται ένα σενάριο περί ακύρωσης!»

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 13:19 Γράφτηκε από τον

Δηλώσεις του προπονητή του Άρη Σούδας, Νίκου Μαναρώλη

Ο τεχνικός του Άρης Σούδας Νίκος Μαναρώλης μίλησε για τις δυσξκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, λόγω του lockdown, ενώ είναι απαισιόδοξος για το αν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Δείτε κομμάτια των δηλώσεών του στον ΣΚΑΪ Γαύδος FM 88,8:

Για τον “γολγοθά” της Σούπρ Λιγκ 2: “Δύσκολες όπως και για όλους, οι μέρες του lockdown. Από τη στιγμή που Σούπερ Λιγκ 2 και η Φούτμπολ Λιγκ είπαν ότι μπορούν να τηρήσουν τα πρωτόκολλα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην ξεκινήσουν. Έπρεπε να είχαν ξεκινήσει”.

Για το τι μέλλει γενέσθαι με τη Γ’ Εθνική λόγω της διακοπής: “Η Γ’ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία. Εθνική κατηγορία, ερασιτεχνική, αλλά με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Σούπερ Λιγκ 2 και η Φούτμπολ Λιγκ έχουν προτεραιότητα, η Γ’ Εθνική ακολουθεί. Δεν νομίζω ότι οι δικές μας ομάδες μπορούν να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, άρα καλώς δεν παίζουν. Δεν είμαι αισιόδοξος να ξεκινήσει η Γ’ Εθνική. Ακούγεται ένα σενάριο περί ακυρώσεων. Η δική μας η κατηγορία δεν επηρεάζει ιδιαίτερα. Είναι ρευστή η κατάσταση. Ή θα πάμε προς ακύρωση αν τα κρούσματα συνεχιστούν ή αν βελτιωθεί η κατάσταση, η Γ’ Εθνική θα τελειώσει αργότερα, δηλαδή Ιούνιο ή ακόμα και Ιούλιο”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον κρητικό όμιλο: “Ήταν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Από τους πλέον δυνατούς και ακριβούς ομίλους ο δικός μας. Το πρωτάθλημα είχε μια άγρια ομορφιά. Η διακοπή του κάνει κακό. Πλέον, εμείς οι προπονητές δεν μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση και να βάλουμε σε ένα καλούπι την κατάσταση, μετά από αυτή τη διακοπή που προκύπτει. Ακόμα και τα ατομικά προγράμματα που έχουν δοθεί στους παίκτες έχουν έναν ορίζοντα, οπότε δύσκολα πλέον μπορούμε να εξάγουμε συμπέρασμα αφού δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα”.

Για τη γνώμη του προέδρου του Διαγόρα Βραχνέικων για την τήρηση των πρωτοκόλλων από ομάδες της Γ’ Εθνικής: “Ιδέες υπάρχουν πολλές. Δεν ξέρω αν μπορούν να υλοποιηθούν και στο πλαίσιο ενός οργανωμένου κράτους. Ο αθλητισμός, τομέας της κοινωνίας, είναι ανοργάνωτος”.

Για το κλίμα που επικρατεί στον Άρη Σούδας: “Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα και αυτό είναι κακό. Υπάρχει προβληματισμός. Προσπαθούμε να μαθαίνουν τι γίνεται. Μας ενδιαφέρει όλους τους προπονητές πλέον να βγει κάποιος να μας ενημερώσει τι γίνεται και τι θα κάνουμε, ώστε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας”.

Πηγή: mirrorsports.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search