Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «μπλε» αστέρι του ΑΟΑΝ... μεγαλώνει ξανά!

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 11:00 Γράφτηκε από τον
ΑΟΑΝ ΑΟΑΝ

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΟΑΝ έχει μία από τις πιο βαριές φανέλες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Μία ομάδα που έχει γράψει την δική της ιστορία στο Κρητικό ποδόσφαιρο έχοντας τέσσερις σερί χρονιές στην παλιά Β’ Εθνική (1998-2002).

Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να ορθοποδήσει και σίγουρα η περσινή χρονιά ήταν επιτυχημένη. Η Διοίκηση παρέλαβε μία ομάδα που για αρκετά χρόνια ήταν μακριά από το προσκήνιο και πρώτο της μέλημα ήταν η βελτίωση των εγκαταστάσεων της.

Έγινε ανακατασκευή των κερκίδων και των αποδυτηρίων αλλά και δημιουργία γραφείων.

Ο ΑΟΑΝ προσπαθεί να γίνει ξανά ένα από τα πιο φερέγγυα σωματεία, να είναι δυνατή ομάδα και να πρωταγωνιστεί κατακτώντας ξανά τίτλους.

Το βάρος έχει πέσει στην οργάνωση πρότυπων ακαδημιών με επαγγελματική λειτουργία. Ο κόσμος της περιοχής του Αγίου Νικολάου έχει επιστρέψει δυναμικά και στηρίζει και είναι ίσως η ομάδα με τη μεγαλύτερη δυναμική στην κατηγορία. Όλα αυτά εκτιμήθηκαν πέρυσι αλλά και φέτος σε μία δύσκολη χρονιά όπου οι άνθρωποι της Διοίκησης παρέμειναν παρά τις οικονομικές αντιξοότητες (λόγω πανδημίας) καθώς ο Άγιος Νικόλαος είναι μία πόλη που ζει και αναπνέει κυρίως από τον τουρισμό.

Οι «μπλε» και φέτος με τη σοβαρότητα της Διοίκησης, τον προπονητή Νίκο Σουργιά και το επιτελείο του καθώς και πολύ καλό κορμό ντόπιων ποδοσφαιριστών και με πολύ προσεγμένες μεταγραφικές προσθήκες, θα αποτελεί μία πολύ δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα