Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακαίνιση στους χώρους του σταδίου του ΑΟΑΝ

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 21:15 Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πλήρους ανακαίνισης των αποδυτηρίων της ομάδας μας, το οποίο ήταν εξ αρχής στόχος της διοίκησης, θέλοντας την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της ομάδας, ώστε οι συνθήκες να είναι οι καλύτερες δυνατές για τους ποδοσφαιριστές και των τεχνικό επιτελείο και να μείνει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ανακατασκευή στο χώρο των ντουζ και τις τουαλέτες. Τοποθέτηση βιομηχανικού αντιολισθητικού δαπέδου, νέων ντουλαπιών και ταπετσαριών με μεγάλες στιγμές του παρελθόντος ώστε να θυμίζουν σπουδαίες συναντήσεις της ομάδας και μορφές που φόρεσαν τη φανέλα της. Ακόμη, έγινε αντικατάσταση των κλιματιστικών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Στον ίδιο χώρο τοποθετήθηκε τηλεόραση μεγάλων διαστάσεων για βιντεοθεραπεία και τις ανάγκες του τεχνικού επιτελείου και των παιχτών,για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες δουλειάς. Επίσης, δημιουργήθηκε γραφείο συνεδριάσεων της διοίκησης, στο οποίο βρίσκεται τροπαιοθήκη και φωτογραφίες από την ιστορία της ομάδας.

Με το έργο να παραδίδεται, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας του ΑΟΑΝ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς, όλους όσους συνέβαλαν και εργάστηκαν αυτούς τους μήνες για την ανακαίνιση, ώστε να έρθει αυτό το άρτιο αποτέλεσμα και το Δήμο Αγίου Νικολάου και τον ΠΑΟΔΑΝ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα