Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Κυκλοφορούν τα διαρκείας του ΑΟΑΝ με μειωμένες τιμές

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 15:38 Γράφτηκε από τον

Η αγάπη… διαρκείας για τον ΑΟΑΝ, ξεκινάει την Τετάρτη και είναι αμοιβαία!

Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021, η οποία βρίσκει την ομάδα μας να συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη Γ’ εθνική κατηγορία και τη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, αναλογιζόμενο τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας το τελευταίο διάστημα και τις οικονομικές συνθήκες, αποφάσισε την μείωση κατά 20% κάθε κατηγορίας, παρ’ ότι ο αριθμός των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας θα είναι αυξημένος σε σχέση με πέρυσι, καθώς δεν θέλει κανένας από την μεγάλη παρέα που ήμασταν όλοι μαζί και την παρουσία μας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και το κύπελλο, να λείψει τη νέα χρονιά, μιας και η αγάπη για ομάδα και κόσμο είναι αμοιβαία.

Τα διαρκείας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες και είναι οι ακόλουθες:

?GOLD EDITION

Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση στη κεντρική θύρα του γηπέδου!

Τιμή 120€

?BLUE EDITION
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γηπέδου.

Τιμή 80€

?Φοιτητικό-Γυναικείο
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γήπεδο. Κατά την αγορά και την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη του φοιτητικού πάσου!

Τιμή 40€

?Σημεία διάθεσης

Ιχθυοπωλείο Κοκολάκη
Cosmos fashion
Μακράκης clean Market
Achinos eat&drink by the sand
Coastal cafe
Καθώς και στα νέα γραφεία της ομάδας μας εντος του Δημοτικού Σταδίου καθημερινά 7-8 το απόγευμα,όπως και από όλα τα μέλη του ΔΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search