Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Γ. Μαγούλης στο Prismasport: Η Αναγέννηση έχει την δυνατότητα να παίξει στη Γ΄Εθνική

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 15:25 Γράφτηκε από τον

Τις οριστικές εξελίξεις σχετικά το αν ισχύσει τελικά η αρχική απόφαση της Επιτροπής της ΕΠΟ ότι όποιες ομάδες δεν καταφέρουν να συνεχίσουν το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων που ανήκουν περιμένουν στην Αναγέννηση Ιεράπετρας για να λάβουν και από την πλευρά τους τις τελικές αποφάσεις για το αν θα συνεχίσουν η όχι στο πρωτάθλημα. 

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Γιάννης Μαγούλης πάντως μιλώντας στο Prismasport.gr για το συγκεκριμένο θέμα ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του σε περίπτωση που η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επιμείνει σε αυτή την απόφαση έχει την ικανότητα και την δυνατότητα να ανταπεξέλθει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο ισχυρός άνδρας της Αναγέννησης Ιεράπετρας τόνισε: 

"Περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις όσον αφορά την προκρίση στη Γ΄Εθνική σχετικά με τον υποβιβασμό των ομάδων. Υπό την δαμόκλειο σπάθι της ΕΠΟ οπου έχει πάρει απόφαση για να υποβιβαστούν οι ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή δηλώνω ότι αν ισχύσει τελικά αυτή η απόφαση η Αναγέννηση Ιεράπετρας έχει την ικανότητα και την δυνατότητα να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα και να συμμετάσχει κανονικά. Παρόλα αυτά περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις επί του θέματος τις επόμενες ημέρες για να λάβουμε τις τελικές μας αποφάσεις". 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search