Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Γ. Πάγκαλος: «Μέλημα του Αλμυρού να σταθεί στους παίκτες και το προπονητικό team»

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 14:30 Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Πάγκαλος δεν αποτελεί ένα κλασσικό παράγοντα της ομάδας του Αλμυρού και του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Πάγκαλος συνεχίζει εδώ και χρόνια να αποτελεί ένα πυλώνα σταθερότητας για την ομάδα του Γαζίου, προσφέροντας σιγουριά και εμπειρία.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Prismasport.gr μίλησε για την διακοπή, για το πόσο θα επηρεάσει τις ομάδες, αλλά και την διαφορά που θα έχει ο Κρητικός όμιλος με τα μέχρι πρότινος δεδομένα.

Στο τέλος των δηλώσεων του ευχήθηκε η πανδημία να αποτελέσει γρήγορα παρελθόν και απέστειλε θερμή παράκληση σε όλους τους φορείς των σωματείων να μείνουν δίπλα τους, γιατί το ποδόσφαιρο τους έχει όλους ανάγκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ένα σχόλιο για την διακοπή του πρωταθλήματος και την κατάσταση που βιώνουμε.

«Τους τελευταίους μήνες η ανθρωπότητα βιώνει μια πρωτοφανή κατάσταση, δοκιμάζοντας τις αντοχές και τα όρια της, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά. Πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να είναι ψύχραιμος, να μην παραπληροφορείται και να ακολουθεί τις συμβουλές των ειδικών επιστημόνων. Μόνο καταυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να περιορίσουμε την πανδημία, έως ότου ολοκληρωθεί και τεθεί προς χρήση το αναμενόμενο εμβόλιο. Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση, το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί απρόσκοπτα, οπότε η απόφαση για την διακοπή του θεωρώ ότι ορθώς πάρθηκε, με γνώμονα την υγεία των ποδοσφαιριστών καθώς και όλων των εμπλεκομένων στις ομάδες. Εάν το πρωτάθλημα συνεχιζόταν και οι ομάδες υποχρεούνταν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League, τότε θα μιλούσαμε για αλλοίωση του πρωταθλήματος ακόμη και την οριστική διακοπή του, καθώς το κόστος που θα βάραινε τα σωματεία θα ήταν απαγορευτικό για τα περισσότερα.»

Πως εσείς σαν διοίκηση θα διαχειριστείτε την όλη καταστάση;

«Μέλημα της διοίκησης του Αλμυρού είναι να σταθεί δίπλα στους αθλητές και στο προπονητικό team. Θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε το κάθε μέλος αυτού του ιστορικού σωματείου, με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων η ομάδα να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.»

Πόσο θα επηρεάσει πιστεύετε τα σωματεία η διακοπή του πρωταθλήματος;

«Προφανώς και οι ομάδες δεν θα επανέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην ίδια κατάσταση, θεωρώ όμως ότι με την πάροδο 2-3 αγωνιστικών και την δίψα όλων για αγωνιστική δράση, το πρωτάθλημα θα μπορέσει να προσφέρει ξανά συγκινήσεις, ανάλογες με τις πρώτες αγωνιστικές αλλά και μεγαλύτερες, αφού το επίπεδο του ομίλου της Κρήτης είναι πολύ υψηλό.»

«Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ η πανδημία να αποτελέσει γρήγορα παρελθόν και μία παράκληση προς όλους τους φορείς των σωματείων να μείνουν δίπλα σε αυτά, γιατί το Κρητικό ποδόσφαιρο μας έχει όλους ανάγκη.»

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search