Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Γ. Κάββαλος: «Στόχος της ομάδας η νίκη κάθε Κυριακή…»

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 22:26 Γράφτηκε από τον
Ο τεχνικός διευθυντής του Αλμυρού, Γιάννης Κάββαλος. Ο τεχνικός διευθυντής του Αλμυρού, Γιάννης Κάββαλος.

Στον Αλμυρό από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ριζοσπαστικός τρόπος διοικητικής λειτουργίας ερασιτεχνικής ομάδας.

Δέκα διαφορετικοί άνθρωποι, δέκα διαφορετικοί επιχειρηματίες που προέρχονται από διαφορετικά μετερίζια έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την ομάδα του Αλμυρού.

Ένας από τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας της ομάδας του Γαζίου αποτελεί ο Γιάννης Κάββαλος ο οποίος έχει αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή .

Ο έμπειρος παράγοντας σε τοποθέτηση στο Prismasport.gr δεν έκρυψε την ικανοποίηση του τόσο για τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει όσο και για την δουλειά που λαμβάνει χώρα καθημερινά στο στρατόπεδο του Κώστα Κιάσσου .

Παράλληλα έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στο κόσμο του σωματείου τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Πρωταρχικός στόχος στην μεταγραφική περίοδο ήταν να κάνουμε τις πιο σωστές επιλογές, πάντα με συνεννόηση με τον προπονητή μας. Οι νέοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθήκαν έχουν πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα, εξαιρετικό χαρακτήρα, κάτι που ήταν στα βασικά ζητούμενα αλλά και χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Στόχος της ομάδας είναι να παίζει κάθε Κυριακή για την νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για τη δουλειά που γίνεται τόνισε:

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά τόσο από τον προπονητή μας και την ομάδα του όσο και από τους ποδοσφαιριστές μας. Στις προπονήσεις υπάρχει μεγάλη όρεξη και ζήλος καθώς και πολύ καλό κλίμα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η διοικήση που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Για τη συνεργασία με τα άλλα μέλη της διοικήσης τόνισε:

«Η διοίκηση αποτελείται από γνωστούς επιχειρηματίες που έχουν ως κοινό στόχο το καλό της ομάδας. Το κλίμα ανάμεσα στη διοίκηση είναι κάτι παραπάνω από οικογενειακό και νομίζω ότι ο χρόνος αποτελεί σύμμαχο μας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search