Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Ανανέωσε με τον Αλμυρό ο Μπάμπης Δαμιανάκης

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 12:00 Γράφτηκε από τον
Μπάμπης Δαμιανάκης Μπάμπης Δαμιανάκης

Τη φανέλα του Αλμυρού θα φορά και τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική ο Μπάμπης Δαμιανάκης.

Ο 25χρονος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Γαζίου και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η παραμονή του στον Αλμυρό.

Τόσο ο Κώστας Κιάσσος όσο και οι διοικούντες τον Αλμυρό έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι με την περσινή του απόδοση στην ομάδα και η συνεργασία ανανεώθηκε σε άψογο κλίμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αλμυρός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Μπάμπη Δαμιανάκη.

Ο Μπάμπης γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1995, έπαιξε για 15 χρόνια σε όλα τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, με τον οποίο αγωνίστηκε και στις 3 Εθνικές κατηγορίες (“μετράει” και 7 συμμετοχές στην SL), ενώ έχει αγωνιστεί και σε Λάρισα, ΑΟΧ, Ηρόδοτο Βέροια και Πόρο.

Τόσο ο Κώστας Κιάσσος όσο και οι διοικούντες τον Αλμυρό έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι με την περσινή του απόδοση στην ομάδα μας και η συνεργασία ανανεώθηκε σε άψογο κλίμα.

Τα μέλη του Δ.Σ Γ. Κάββαλος, Γ. Μαυράκης και Μ Κεφαλογιάννης (επιτροπή μετεγγραφών) έχουν “σηκώσει τα μανίκια” και είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Κ. Κιάσσο προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις εισηγήσεις του σχετικά με ανανεώσεις και μετεγγραφές, έτσι ώστε το ρόστερ της ομάδας να "κλείσει" το συντομότερο δυνατό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search