Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Δ. Βολονάκης: «Τολμήσαμε την τιμιότητα, παίξαμε για τη διοίκηση και τον κόσμο μας»

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 18:30 Γράφτηκε από τον

Ένταση προκλήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Αλμυρό και στον ΠΑΟΚ με τον προπονητή Δημήτρη Βολονάκη και τους παίκτες του να δέχονται πυρά από την κερκίδα για το πάθος που αγωνίστηκαν…

Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του μίλησε για άγρια ομορφιά στο παιχνίδι, ενώ παράλληλα υπεραμύνθηκε της προσπάθειας των παικτών του τονίζοντας ότι ήταν υποχρεωμένοι να αγωνιστούν όπως έπρεπε για τη διοίκηση και τον κόσμο του Αλμυρού. Επίσης υπογράμμισε ότι η ομάδα του τόλμησε την τιμιότητα και ξεκαθαρίζει ότι προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν αναφέρεται στο Δ.Σ του ΠΑΟΚ, το οποίο εκτιμά, αλλά στους φιλάθλους που έβριζαν τον ίδιο και την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Βολονάκη:

«Καταρχήν αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων για το δυνατό και αντρίκειο παιχνίδι τους πάντα σε αθλητικά πλαίσια. Ήταν ένα παιχνίδι συναρπαστικό, ντέρμπι με όλη την σημασία του μέχρι το τέλος του που και οι δυο ομάδες κυνήγησαν την νίκη γνωρίζοντας εμείς πως στραβοπατούσαν τα Μάλια και οι αντίπαλοι γνώριζαν πως ο Ζαρός κέρδιζε. Αυτό έδωσε μια άγρια ομορφιά στο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να λήξει είτε υπέρ εμάς αλλά και υπέρ της ομάδας του Κρουσώνα. Θεωρώ πως ήταν σωστό αποτέλεσμα αν και ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο είχε την ευκαιρία του αγώνα με τον Καουκάκη αν δεν κάνω λάθος. Θέλω να σταθώ σε κάτι εξωαγωνιστικό, το οποίο έχει βαρύνουσα σημασία για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Ορισμένα όψιμα άτομα γύρω από την ομάδα του ΠΑΟΚ να γνωρίζουν πως οι εποχές του «δούνε και λαβείν» στο ποδόσφαιρο έχουν ξεπεραστεί ανεπιστρεπτί γι αυτό και παρακολουθούμε ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα που έχει γίνει πότε στην ΕΠΣΗ και για αυτόν τον λόγο αξίζουν συγχαρητήρια οι διοργανωτές αλλά και οι ομάδες για την ακέραιη τους αγωνιστικότητα μέχρι στιγμής και είναι κάτι που τους τιμάει όλους. Αυτά τα άτομα επειδή είναι νέα στο ποδόσφαιρο να γνωρίζουν πολύ περισσότερο, κυρίως από το πέρασμα μου από τον ΠΑΟΚ πως ουδέποτε μπήκε η ομάδα αυτή σε τέτοιου είδους διαδικασίες γιατί αυτές οι τακτικές σε μικραίνουν ως ομάδα. Δηλαδή όταν πήγαμε στον Ζαρό και ήρθαμε ισόπαλοι κόβοντας του Ζαρού δυο υπερπολύτιμους βαθμούς ήμασταν ακέραιοι ενώ σήμερα κόβοντας του ΠΑΟΚ είμαστε ανήθικοι.

Προτιμώ ορισμένοι να βρίζουν εμένα και την ομάδα μου γιατί τολμήσαμε την τιμιότητα παρά να είμαστε ανήθικοι ως άνθρωποι, εμείς κάναμε αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην διοίκηση και τον κόσμο μας. Λυπάμαι που αναφέρομαι στα αυτονόητα αλλά τελικά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο... Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να εκπληρώσει τον στόχο του εφ όσον δεν μπούμε εμείς στα μπαράζ. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και να κρατήσουν ψηλά την σημαία της ηθικής και στην τελευταία στροφή.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν αναφέρομαι στην διοίκηση του ΠΑΟΚ στην οποία εκτιμώ την αξιοσέβαστη της προσπάθεια αλλά σε ορισμένους φιλάθλους που έβριζαν εμένα και την ομάδα μου από την κερκίδα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search