Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Γ. Τάτσης: Βγάζω τα συμπεράσματα μου μέσα από τέτοια φιλικά

Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 20:33 Γράφτηκε από τον

Δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος ο Γιάννης Τάτσης από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο φιλικό με τον ΟΦΗ που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο επισημαίνοντας πάντως ότι τέτοια φιλικά είναι καλά για να βγάλει συμπεράσματα για όλους τους παίκτες. 

Παράλληλα ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ότι η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι ακόμη στον αέρα μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της σεζόν. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γ. Τάτση: 

Για το φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο τεχνικός του Πλατανιά τόνισε: 

"Ήταν ένα καλό τεστ σε θέματα επιβάρυνσης για εμάς , για να πάρουν και λίγο χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά, αλλά να δουλέψουμε και κάποια τακτικά κομμάτια. Δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος εκός από κάποια τακτικά κομμάτια που δουλέψαμε σωστά Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Όμως μέσα από αυτά τα φιλικά βγάζω τα συμπεράσματα μου και δίνω τις ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά για να καταλήξουμε στη βασική ενδεκάδα για το πρωτάθλημα." 

Για το αν είναι θετικό το γεγονός ότι ο Πλατανιάς δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή ομάδα: "H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει πολλές αλλαγές. Έχει μείνει ένας κορμός από πέρυσι, μόνο ο Κόρτσαμ και ο Παπανικολάου λείπει συν τον Ουές που είναι φαντάρος. Πήραμε κάποια παιδιά και στόχος είναι να δέσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα με τα υπόλοιπα. Αυτό που με προβληματίζει έντονα είναι τα θέματα που υπάρχουν κάθε χρόνο σε αυτό το πρωτάθλημα που δεν ξέρεις πότε θα ξεκινήσεις προετοιμασία και πότε θα αρχίσει η σεζόν .Καταντάει κουραστικό και γελίο να μην ξέρουμε αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η Super League 2 είναι μια αλυσίδα της Super League 1. To φετινό πρωτάθλημα εύχομαι να μην είναι όπως πέρυσι και πρόπερσι που σταμάτησαν δύο ομάδες πριν λήξει η σεζόν. Δεύτερον να γίνεται σε συνθήκες όπως η Super League 1. Δηλαδή να παίζουμε σε καλά γήπεδα και να μην παίζουμε σε γήπεδα με λακούβες. Επίσης να υπάρξουν και διευκολύνσεις με τις μετακινήσεις και να ξεκαθαρίσει σύντομα τι θα ισχύσει με τους Έλληνες και τους ξένους στη Super League 2."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)