Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

To flashback του ΟΦΙεράπετρας από το 2007 με το γκολ του Κορνάρου στην Πάτρα!

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 12:02 Γράφτηκε από τον

Δεκατέσσερα χρόνια μετά ο ΟΦΙεράπετρας θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα την Παναχαϊκή, με την Κρητική ομάδα να θυμάται αυτή την τελευταία φορά, όπου είχε επικρατήσει με 0-1 με γκολ του νυν βοηθού προπονητή!

Ο Αντώνης Κορνάρος (εικονιζόμενος) είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Παπαματθαιάκη στον πάγκο του ΟΦΙ αλλά υπήρξε και ποδοσφαιριστής της ομάδας (όπως αναφέρουν από τους μεγαλύτερους μπαλαδώρους του ΟΦΙ). 

Στην τελευταία αναμέτρηση του ΟΦΙ κόντρα στην Παναχαϊκή το 2007 για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, οι Ιεραπετρίτες είχαν πανηγυρίσει μία πολύ σπουδαία νίκη στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο με 0-1 με σουτ φωτοβολίδα του Κορνάρου!

Η ανάρτηση του ΟΦΙεράπετρας:

Ο Αντώνης ο Κορνάρος είναι στην φωτογραφία του 2007 , ο νυν βοηθός προπονητής του ΟΦΙ και ένας από τους μεγαλύτερους μπαλαδόρους του ΟΦΙ ever .
Που τον θυμηθήκαμε σήμερα ;
Ο ΟΦΙ φεύγει σήμερα για την Πάτρα όπου θα παίξει την Κυριακή με την Παναχαική. Είναι η δεύτερη φορά που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Παναχαική στο Παμπελοπονησιακό ο ΟΦΙ.
Η πρώτη φορά ήταν στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής 2006-07 όπου ο ΟΦΙ είχε κερδίσει μέσα στην Πάτρα την Παναχαική με 1-0 με ένα σουτ φωτοβολίδα του Αντώνη του Κορνάρου από 40 μέτρα. Μάλιστα σε εκείνο το πρωτάθλημα ο ΟΦΙ είχε κερδίσει και μέσα στην Ιεράπετρα την Παναχαική με 2-1.
Σαν να ήταν χθες ...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Search