Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαματθαιάκης για αναδιάρθρωση: «Μεγάλη κωλυσιεργία και προχειρότητα!»

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 13:35 Γράφτηκε από τον
Μ. Παπαματθαιάκης Μ. Παπαματθαιάκης

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μιλάει στη mikriliga για την στάση των ομάδων της FL και την προετοιμασία του ΟΦΙ.

 Οι ομάδες της Football League έχουν σταματήσει κάθε είδους δραστηριότητα και ο λόγος είναι πώς είναι ακόμα μετέωρες καθώς η… αναμονή έχει φτάσει πλέον στο κόκκινο όσον αφορά την επικείμενη αναδιάρθρωση.

Μια από τις ομάδες που έχουν προχωρήσει σε στάση είναι και ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, ο οποίος ναι μεν προβιβάστηκε το 2018 από τη Γ’ Εθνική, όμως και πάλι αγωνίζεται στην Τρίτη κατηγορία επί της ουσίας.

Ο τεχνικός του σωματείου Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στη mikriliga.com για όσα συμβαίνουν αλλά και για την προετοιμασία της ομάδας του.

«Μεγάλη κωλυσιεργία και προχειρότητα!»

Αρχικά, ανέφερε πώς η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη με αποτέλεσμα οι προπονητές να εργάζονται στα τυφλά:

«Νομίζω είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία οδηγεί όλους τους προπονητές να δουλεύουν στα τυφλά! Είναι κάτι το οποίο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι θα υπάρχει τόσο μεγάλη κωλυσιεργία και προχειρότητα!

Είναι ηλίου φαεινότερο να δοθεί λύση άμεσα, ταλαιπωρούνται πάρα πολλές οικογένειες χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό!»

«Να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό σύνολο…»

Όσον αφορά της προετοιμασία του Ο.Φ. Ιεράπετρας, τονίζει πώς βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, πώς επιθυμούν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό σύνολο, ενώ κάνει λόγο και για μια-δύο προσθήκες οι οποίες θα εξαρτηθούν από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα:

«Η δικιά μας προετοιμασία είναι σε αρχικό στάδιο. Δυστυχώς η μη γνώση της κατηγορίας, της έναρξης, και των χρονοδιαγραμμάτων, μας προβληματίζουν. Μας ταλαιπωρούν πάρα πολύ!

Δουλεύουμε καλά, ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο όταν έρθει η ώρα, σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν αγωνιστούμε.

Χρειαζόμαστε ακόμα μια με δύο προσθήκες, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Περιμένουμε να μάθουμε την κατηγορία κι έπειτα θα προχωρήσουμε.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα