Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

ΟΦΙ: Με επίγνωση και ρεαλισμό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 13:52 Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή ο ΟΦΙ, δίνει άλλον ένα «τελικό» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας.

Έρχεται άλλο ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο, πολύ απαιτητικό, που χρίζει ιδιαίτερης υπέρ προσπάθειας από τους ποδοσφαιριστές του Ιωάννη Μάγγου, για να σταθούν με αξιώσεις. Βάζοντας κάτω την λογική, την πραγματικότητα και με επίγνωση της κατάστασης και των δυσκολιών της Football League, οι ασπρόμαυροι προσεγγίζουν το παιχνίδι.


Χωρίς μεγάλα λόγια, δεν παρασύρονται από υπέρμετρο ενθουσιασμό ή αισιοδοξία. Με ταπεινότητα και ρεαλισμό θα μεταβούν στον Αλμυρό του Βόλου ώστε να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να μπουν οι βάζεις ένα ακόμα… λιθαράκι στην επίτευξη του στόχου, ο οποίος είναι η παραμονή στην κατηγορία.


Η προετοιμασία του ΟΦΙ, ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή, ημέρα όπου θα αναχωρήσει η αποστολή. Το τεχνικό επιτελείο με τους ποδοσφαιριστές δούλεψαν σκληρά, όπως σε κάθε ανάλογη περίπτωση μέχρι σήμερα.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αμφίβολος είναι ο Αποστολόπουλος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι -μέχρι στιγμής- στην διάθεση του Ιωάννη Μάγγου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search