Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Δόξα Δράμας: Κυβέρνηση, Ε.Ε.Α και Super League 2 ας αναλάβουν τις ευθύνες τους

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 20:22 Γράφτηκε από τον

Στην αντεπίθεση πέρασε η Δόξα Δράμας σχετικά με την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας με τα Χανιά αλλά και αυτού που ακολουθεί με τον Εργοτέλη την 2η αγωνιστική λόγω της εκρεμμότητας που υπάρχει με την Ε.Ε.Α. 

Με νέα ανακοίνωση της την Παρασκευή το βράδυ η ομάδα της Δράμας εξαπολύει επίθεση στην Κυβέρνηση, την Ε.Ε.Α και την Super League 2 για το συγκεκριμένο θέμα και καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Δόξας Δράμας: 

«Δόξα Δράμας ώρα …. «ΜΗΔΕΝ» !

Καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να καταλάβει ολόκληρο το Πανελλήνιο τι είναι ΔΙΚΑΙΟ και τι ΟΧΙ θα θέλαμε με κάθε ειλικρίνεια να θέσουμε 2 βασικά ερωτήματα σε κάθε αρμόδια αρχή και κυριότερο προς τον υφυπουργό αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη.

1ο Είναι ΔΙΚΑΙΟ ή ΑΔΙΚΟ μια ομάδα που δεν έχει κανένα χρέος με πεντακάθαρα οικονομικά στοιχεία να μην μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα;

2Ο Είναι ΔΙΚΑΙΟ ή ΑΔΙΚΟ μια ομάδα που δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια και δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην ελληνική πολιτεία να μην μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα;

Ήρθε η ώρα της αλήθειας!

Κυβέρνηση , ΕΕΑ και SL2 ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport