Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Άλλα λέει ο Σύψας και άλλα ο Βατόπουλος για Super League 2 και Football League

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 14:52 Γράφτηκε από τον

Στα δίχτυα των λοιμοξιολόγων φαίνεται πως έχουν μπλέξει για τα καλά οι άνθρωποι της Super League 2 και της Football League. 

Kαι αυτό γιατί μπορεί ο κ. Σύψας να έβαλε φωτιά με την δήλωση του ότι "δεν μας έχει έρθει κανένα αίτημα για έναρξη των δύο πρωταθλημάτων", αλλά σήμερα ήρθε ένας άλλος λοιμοξιολόγος της ίδιας επιτροπής να τονίσει στον ΣΚΑΪ ότι το θέμα για την έναρξη των δύο πρωταθλήματων συζυτήθηκε κανονικά αλλά αναβλήθηκε η απόφαση και πήγε για την επόμενη εβδομάδα. 

Ποιο συγκεκριμένα ο καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» τόνισε :

«Έγινε μια συζήτηση αλλά αναβλήθηκε η απόφαση. Θα ξανά συζητηθεί το θέμα της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ την επόμενη εβδομάδα»

Τώρα ποιος κοροϊδέυει ποιόν δεν ξέρουμε το σίγουρο είναι ότι οι μόνοι που την πληρώνουν είναι οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες που παραμένουν σε αγωνιστικό γύψο για κοντά 9 μήνες πλέον, χωρίς κανείς από την πολιτεία να τους έχει δώσει μια σαφή απάντηση παρά μόνο φρούδες υποσχέσεις. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport