Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Αγανάκτηση από τον ΠΣΑΠ για την κωλυσιεργία σε SL2 και F.L

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 13:34 Γράφτηκε από τον

Την αγανάκτησή του για τη στασιμότητα που επικρατεί στο θέμα των χαμηλότερων ποδοσφαιρικών κατηγοριών εξέφρασε ο ΠΣΑΠ.

Με ανακοίνωσή του το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών καυτηριάζει το μηδενικό προγραμματισμό και κατηγορεί τις αρμόδιες αρχές για αδιαφορία απέναντι στους ίδιους και το άθλημα.

Οργισμένη ανακοίνωση κατά των ποδοσφαιρικών φορέων για τον ανύπαρκτο προγραμματισμό όσον αφορά στο πότε και πώς θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα SL2 και Football League εξέδωσε ο ΠΣΑΠ.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Ήταν 12 Μαρτίου όταν ανακοινώθηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων της Super League 2 & Football League και έκτοτε έχουν παρέλθει περίπου 6 μήνες.

Για την ακρίβεια 180 ημέρες, σχεδόν μισό ημερολογιακό έτος αγωνιστικής απραξίας, αλλά τίποτα δεν οργανώθηκε ως όφειλε από τους αρμόδιους.

Αντ’ αυτού ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον και το σήμερα φαντάζει το ίδιο απαισιόδοξο με το χθες, αφού ακόμη και τώρα κανείς δεν δύναται να πει με βεβαιότητα όχι πότε θα αρχίσει η νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά ούτε καν πόσες κατηγορίες θα υπάρξουν.

Πόσο δε τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2020/21, παρότι βρισκόμαστε στον μήνα Σεπτέμβριο.

Την ίδια στιγμή σε αρκετές χώρες του εξωτερικού έχει υπάρξει προγραμματισμός όχι μόνο για τη νέα σεζόν αλλά και για εκείνες των επόμενων ετών.

Υπό αυτές τις συνθήκες καταλήγουμε, μετά λύπης, σε ένα και μόνο συμπέρασμα.

Πραγματικά πιστεύουμε πως δεν θέλετε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν σας ενδιαφέρει η πρόοδος του αθλήματος και τι μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία, ενώ αδιαφορείτε για τους πάνω από 600 των εργαζόμενων ποδοσφαιριστών που μαζί με τις οικογένειές τους ζουν καθημερινά στο απόλυτο σκοτάδι.

Κύριοι είναι, δυστυχώς, ήδη αργά…»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport