Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Παραμένει μέχρι νεοτέρας στον Απόλλωνα Σμ. ο Ν. Παπαδόπουλος

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 10:31 Γράφτηκε από τον

Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα ενός έδρας από την Α.Ε. Καραϊσκάκης , οι απαξιωτικές δηλώσεις Μονεμβασιώτη για τον Νίκο Παπαδόπουλο έφεραν θέμα προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο ισχυρός άνδρας της Ελαφράς Ταξιαρχίας που είναι γνωστός για τις εν θερμώ αποφάσεις που παίρνει στο χθεσινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο πείστηκε να διατηρήσει τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας για τα επόμενα δύο παιχνίδια μέχρι και την διακοπή των Χριστουγέννων δίνοντας λίγη πίστωση χρόνου στον Ν. Παπαδόπουλο. 

Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι το παρών στο έκτακτο δ.σ του Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε αντιπροσωπεία των παικτών όχι όμως και ο τεχνικός της ομάδας κάτι που δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τον ίδιο τον Μονεμβασιώτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας a-sports που εξειδικεύεται στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα Σμύρνης ο Ν. Παπαδόπουλος θα ενημερωθεί σήμερα για τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου από τρίτο πρόσωπο και όχι από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ομάδας. ! 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)