Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Γ. Τάτσης: Η νίκη μας ήρθε μετά από μια μεγάλη προσπάθεια

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 20:41 Γράφτηκε από τον

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του επί του Λεβαδειακού δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Τάτσης ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο. 

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη μας στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος η οποία ήρθε μετά από μια μεγάλη προσπάθεια. Με το γεγονός ότι την Πέμπτη είχαμε και ένα ματς Κυπέλλου και ένα ταξίδι και μια επιβάρυνση λόγω του ταξιδιού. Σε ότι αφορά το σημερινό ματς θα το χωρίσω σε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος είμασταν πολύ κακοί και για το λόγο ότι είμασταν πίσω στο σκορ αλλά και για το ότι η απόδοση μας δεν ήταν καθόλου καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ψυχραιμία και την υπομονή και μας ανήκει ολοκληρωτικά το δεύτερο ημίχρονο. Δε θα είχα παράπονο από τους παίκτες μου για την απόδοση του δευτέρου μέρους ακόμη και αν δεν κερδίζαμε σήμερα ."  

Για το αν φοβήθηκε κάποια στιγμή ότι ο Πλατανιάς μπορεί να χάσει το μεγάλο αήττητο που έχει στην έδρα του: "Σίγουρα ο κάθε παίκτης που έπαιξε σε αυτό το ματς από την μεριά μας είχε στο μυαλό του αυτό που λέτε. Από την μεριά μου στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία και υπομονή. Ακόμη και αν κερδίζουμε πάντα χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή. Ήθελα να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και αν είναι να χάσουμε ας χάσουμε. Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και αυτό ίσως βοήθησε στο να πάρουμε τη νίκη. Η νίκη μας είναι μεγάλη γιατί μείναμε και με δέκα παίκτες και είμασταν και επιβαρυμένοι από το ματς Κυπέλλου στη Νάξο." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)