Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Άποψη: Μεταγραφικά προετοιμασμένος ο Εργοτέλης

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 18:42 Γράφτηκε από τον

Μπορεί ο Εργοτέλης να ξεκινάει την Δευτέρα την προετοιμασία του όμως ήδη έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις μεταγραφικές του προσθήκες. 

Ο ηλικιακός περιορισμός που μπήκε στην κρητική ομάδα και η αναγκαστική επιλογή παικτών μέχρι 23 ετών από Ελλάδα και εξωτερικό έκανε τους "κιτρινόμαυρους" να στραφούν κυρίως στην αγορά του εξωτερικού για να βρουν προσιτές οικονομικά περιπτώσεις που όμως θα είναι σε θέση να προσφέρουν ουσιαστικά στο φετινό απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League όπου αναμένεται σίγουρα πιο δύσκολο από το περσινό. 

Μέσα σε διάστημα τριών ημερών ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο και θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα κανονικά προπονήσεις με τον Εργοτέλη. 

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου ανάλογα το τι θα γίνει και με τις περιπτώσεις των Ιατρούδη και Έφορντ θα κάνει 1 με 2 προσθήκες ακόμη για τις οποίες όμως δεν βιάζεται. Τα βασικά κενά του ρόστερ με την απόκτηση των τεσσάρων παικτών που πήρε ο Εργοτέλης τα κάλυψε και πλέον ο Κύπριος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας να μοντάρει την ομάδα του όπως θέλει για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League 2. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)