Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Στειακάκης: «Μπορούμε και αξίζουμε ψηλότερα»

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 09:30 Γράφτηκε από τον

Στήριξη του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη στην ΠΑΕ παρά τη μη εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα

 

Ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα και έτσι θα έχει μεταγραφικούς περιορισμούς.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο (13/7), ο Γιώργος Στειακάκης πήρε θέση για το θέμα της αδειοδότησης, στέλνοντας μήνυμα στήριξης προς την ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη παίρνει το μέρος του Μαγκέντ Σάμι σημειώνοντας πως ήταν ο μόνος που «ενδιαφέρθηκε να επενδύσει στον σύλλογο όταν όλοι οι άλλοι είχαμε σηκώσει τα χέρια ψηλά».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι του Εργοτέλη (γιατί διάφορα γράφονται και λέγονται με αφορμή την μη αδειοδότηση της ΠΑΕ) ότι ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης παρακολουθεί στενά τα θέματα της ΠΑΕ, αλλά δεν την διοικεί ούτε κρατάει το ταμείο της. Εμείς κάνουμε το καθήκον μας μέσα στα όρια που επιτρέπει ο θεσμικος μας ρόλος.

Είμαστε το μητρικό σωματείο αλλά δεν είμαστε ούτε ιδιοκτήτες ούτε οι χρηματοδότες. Θεώρησα σκόπιμο να τονίσω ότι η αδειοδότηση δεν δόθηκε παρά το ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, όπως σε άλλη μου δημοσίευση επεσήμανα. Και δεν το έγραψα γιατί υπερασπίζομαι την διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά γιατί προκύπτει από δημόσιο έγγραφο που ζήτησα και έλαβα.

Σήμερα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα μπορούσε να είναι κάποιος καλύτερος, πλουσιότερος, συνεπεστερος ή πιο Εργοτελίτης. Πολύ πιθανόν, αλλά αυτές είναι αναπόδεικτες εικασίες. Εγώ ξέρω ότι αυτός ο ιδιοκτήτης ενδιαφέρθηκε να επενδύσει στον Εργοτέλη τότε, όταν οι όλοι άλλοι είχαμε σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Και ο Εργοτέλης δεν έχει πάει πίσω μέχρι τώρα.

Μπορούμε πράγματι και αξίζουμε υψηλότερα. Όμως εκτός από την ευχή θα πρέπει όταν χρειάζεται να είναι εκεί οι άνθρωποι που θα το στηρίξουν. Τέλος, δεν είναι σωστό κάθε φορά που προβάλλει μια άλλη λύση ή πρόταση να μηδενίζουμε τα πάντα και να δαγκώνουμε το χέρι που μας κράτησε όρθιους. Εργοτελης είμαστε, σοβαροί άνθρωποι».

asports.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)