Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Ταουσιάνης: Είμαστε σε καλό δρόμο σε γενικές γραμμές

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 19:09 Γράφτηκε από τον

Ικανοποιημένος από την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Ταουσιάνης λίγο μετά την φιλική νίκη επί του ΟΦΙ.

Χαρακτηριστικά ο ''κιτρινόμαυρος'' κόουτς επεσήμανε:

"Πλησιάζοντας προς την έναρξη του πρωταθλήματος σαφώς και αυτό το φιλικό ήταν αρκετά χρήσιμο και παράλληλα σημαντικό. Έγινε ένας αγώνας που είχε υψηλή ένταση, πολύ καλό ρυθμό, καλές στιγμές εκατέρωθεν και γενικότερα υπήρχε άρωμα πρωταθλήματος κάτι που θέλουμε να περνάμε σιγά σιγά όσον αφορά την ψυχοσύνθεση για να παρουσιαστούμε όσο γίνεται έτοιμοι τόσο στο σωματικό όσο στο ψυχικό και πνευματικό κομμάτι.

Είμαστε σε καλό δρόμο σε γενικές γραμμές. Σαφώς και θα προκύπτουν λεπτομέρειες μέσα από κάθε παιχνίδι ειδικά όσο πλησιάζουμε στο τέλος της προετοιμασίας όμως έχουμε ακόμα δεκαπέντε μέρες να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Επίσης ευχόμαστε την γρήγορη επιστροφή κάποιων ποδοσφαιριστών που απουσιάζουν λόγω μικροενοχλήσεων για να παρουσιαστούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην έναρξη του πρωταθλήματος." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα