Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 16:00 στο μεζεδοπωλείο «50-50» θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής πίτας των Γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου του Εργοτέλη.

Σε μια ζεστή εκδήλωση τα μέλη των Γυναικείων ομάδων του Συλλόγου (Γυναίκες Εργοτέλη και Νέες Εργοτέλη), θα κόψουν την πίτα τους και θα «αποδράσουν» από τις αθλητικές τους υποχρεώσεις, σε μια εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν και θα τιμηθούν σημαντικές προσωπικότητες. 

Συγκεκριμένα θα βραβευτούν: 

Η κ. Δέσποινα Σκαλοχωρίτη, αντιστασιακή, πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη, για την προσφορά της στο Σωματείο, στο Ηράκλειο και στο γυναικείο κίνημα γενικότερα. 

Οι κ.κ. Βαγγέλης Κουτσάκης και Γιώργος Σουλτάτος για την προσφορά τους στον Εργοτέλη και στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. 

Οι τρεις εν ενεργεία διεθνείς μας: Στέλλα Κωτσάκι, Ιωάννα Παχάκη και Ελευθερία Δρακογιαννάκη. 

Οι τέσσερις παίκτριες οι οποίες συνδύασαν την περσινή χρονιά αθλητικές και μαθητικές υποχρεώσεις, προπονήσεις και πανελλήνιες μαζί: Γιώτα Χαριτάκη, Σοφία Ηλιάδη, Κωνσταντίνα Τζανάκη και Έρια Δρακογιαννάκη. 

Παράλληλα θα τιμηθούν οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και του Aστέρα Ρεθύμνου για τη συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό τουρνουά στη μνήμη της Σταυρούλας Βάβουλα και για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης θα επιμεληθούν οι Αντώνης Φραγκάκης και Γιώργος Δρακογιαννάκης.