Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Διεθνής φιλικός αγώνας στο Μαρτινέγκο για τη συναδέλφωση των λαών!

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 16:21 Γράφτηκε από τον

Ένας ξεχωριστός αγώνας θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου στο Μαρτινέγκο στέλνοντας μηνύματα κατά του ρατσισμού. Στο φιλικό παιχνίδι θα λάβουν μέρος παίκτες από τις Ακαδημίες του Εργοτέλη και ποδοσφαιριστές από το Μπαγκλαντές με στόχο την αλληλεγγύη, τη φιλία και τη συμφιλίωση των λαών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ερχόμενο Σάββατο 20 Απριλίου στις 16:00, στο γήπεδο Νίκος Καζαντζάκης, στον ιστορικό κιτρινόμαυρο λόφο, θα γίνει ένας ξεχωριστός αγώνας.

Παίκτες των θυγατρικών ομάδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ποδοσφαιριστές από το Μπαγκλαντές, θα χωριστούν σε δύο μεικτές ομάδες και θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα γεμάτο αντιρατσιστικά μηνύματα, συμφιλίωση, αλληλεγγύη και φιλία μεταξύ των δύο λαών. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, αλλά και άλλοι αξιωματούχοι της χώρας.

Είναι κάτι που πραγματοποιεί για δεύτερη φορά η Λαϊκή Δημοκρατία του Μπαγκλαντές στη χώρα μας και από την πρεσβεία της στην Ελλάδα ζητήθηκε ο εφετινός αγώνας να γίνει στο Ηράκλειο και το γήπεδο Ν. Καζαντζάκης. Η διοίκηση του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση και από κοινού προχώρησαν στη διοργάνωση του αγώνα που ανάλογος δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη μας.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και του Ηρακλείου να δώσουν το παρών σε αυτό τον ξεχωριστό αγώνα στέλνοντας κάθε ένας ξεχωριστά το δικό του μήνυμα για αλληλεγγύη και αλτρουισμό».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ