Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Alternatives: «Καλούμε τους παίκτες της ομάδας να ματώσουν για τη φανέλα»

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 12:19 Γράφτηκε από τον

Έναν μίνι απολογισμό της τριετίας που ο Μαγκέντ Σαμί βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Εργοτέλη έκαναν μέσα από ανάρτηση τους οι φίλοι του Εργοτέλη, Alternatives.

Στην συνέχεια, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων αντίδραση αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στην Δόξα Δράμας.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ALTERNATIVES
11/12/2019

Φτάνουμε στο 1/3 της κανονικής διάρκειας ενός δύσκολου πρωταθλήματος με την ομάδα μας να έχει 4 ήττες, 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Συγκομιδή που από μόνη της δεν λέει τίποτα, αν δεν δούμε τα υπόλοιπα..

Είναι η τρίτη σεζόν του τριετούς πλάνου ενός ιδιοκτήτη που δεν θυμάται που εδρεύει η ομάδα του, η οποία με δική του ευθύνη έχει αλλάξει τρεις προπονητές σε τρία χρόνια.

Κορυφαία στιγμή, του «επιτυχημένου» πλάνου αποτελεί η δήλωση του σημερινού προπονητή μας μετά το πρόσφατο παιχνίδι στη Λειβαδιά, οπου δήλωσε ευχαριστημένος που σε όλο το παιχνίδι κάναμε μια φάση στο 60ο λεπτό.

Δήλωση που καταδεικνύει με τον πλέον πειστικό τρόπο, ποιο είναι το μέγεθος της ομάδας που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία τρία χρόνια, ποιος ο στόχος της και ποιο το κίνητρο για να εμπνεύσει ποδοσφαιριστές, οπαδούς φίλους του Εργοτέλη.

Όλα αυτά, έρχονται ως συμπλήρωμα της περσινής αφαίρεσης βαθμών καθώς και της απαγόρευσης μεταγραφών άνω των 23, και άλλων που δεν γράφονται προς το παρον (και) δημιουργούν μια κατάσταση αποσυσπειρωσης, που κάθε άλλο παρά εμπνέει μέσα και έξω από την ομάδα.

Εμείς, που προσπαθούμε να κρατάμε τη φλόγα αναμμένη, κόντρα στα σημεία των καιρών και κόντρα στο ρεύμα της πόλης, καλούμε τους παίκτες της ομάδας να ματώσουν για τη φανέλα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δράμας.

Καλούμε τον κάθε κιτρινόμαυρο οπαδό να αναλογιστεί μήπως η απουσία του, ειδικά φέτος, έχει δώσει το δικαίωμα να τον χλευάζουν "περαστικοί" και μη, από την ομάδα, αλλά και έξω από αυτήν...

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!
90 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!
VENCEREMOS

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)