Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Υπερ της αναδιάρθρωσης και ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 17:29 Γράφτηκε από τον

 Υπέρ της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών τάχθηκε και ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης μέσα από επίσημη τοποθέτηση- ανακοίνωση του προέδρου του Ερασιτέχνη Γιώργου Στειακάκη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook στην οποία πάντως ξεκαθαρίζει ότι ο Εργοτέλης τιμάει και σέβεται αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη και είναι κατά της αναδιάρθρωσης. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει: 

''Σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας δίνει στη Λάρισα έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα για την, όσο είναι δυνατόν, υψηλότερη κατάταξη της στον βαθμολογικό πίνακα. Οι υψηλοί στόχοι δεν διατυμπανίζονται αλλά επιδιώκονται και κατακτώνται με δουλειά, ταλέντο και τύχη. Γι αυτό καλά έκανε ο Γιώργος Τουτζάρης που, από την αρχή του πρωταθλήματος, προέβαλε ως στόχο μια θέση που να οδηγεί στην ρητά εξαγγελθείσα Σουπερλιγκ 2. Αυτή η κατάκτηση φαινόταν απολύτως εφικτή. Αν έρθει και η δεύτερη θέση, καλώς να ορίσει, και είμαι βέβαιος ότι όλοι θα αγωνιστούν για το καλύτερο. 
Οφείλω, όμως, να ξεκαθαρίσω καποια σημαντικά πράγματα ενόψει αυτών που γράφονται στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης:
1) Όλοι που διοικούμε σήμερα τον Εργοτέλη θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει η αναδιάρθρωση και ότι εξυπηρετεί τις ανάγκες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανεξαρτήτως της θέσης που θα τερματίσει ο Εργοτελης στο πρωτάθλημα. Άλλωστε αυτό ήταν απόφαση της Πολιτείας και όχι ευσεβείς πόθοι κάποιων.
2) Ο Εργοτελης έχει τη συλλογική φιλοσοφία και τους διοικητικούς μηχανισμούς συνεργασίας να θέτει στόχους μέσα από συνεννόηση και αξιολόγηση των δεδομένων προς όφελος του όλου Εργοτέλη. Οι στόχοι είναι του Εργοτέλη και όχι αυθαίρετες προσωπικές φιλοδοξίες ή αποφάσεις κάποιων.
3) Η σύγκρουση των «συμφερόντων» του Συλλόγου μας με τα συμφέροντα άλλων ΠΑΕ ή με τις αποψεις άλλων παραγόντων που έχουν διαφορετική γνώμη είναι συγκυριακά αναπόφευκτη. Όμως ολους τους τιμάμε και τους σεβόμαστε. Άλλωστε, ο γόνιμος διάλογος και η καλοπροαίρετη αντιπαράθεση είναι το έδαφος που ανθίζει η πρόοδος. 
4) Στον Εργοτέλη έχουμε μάθει να στηρίζουμε και να τιμάμε όσους τον υπηρετούν και τον έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν. Αυτό κάνει και η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ με τον καλύτερο τρόπο υπό τις υπαρχουσες αντίξοες συνθήκες. 
Υ.Γ 1 Συγχαρητήρια της Κ19 του Συλλόγου μας για την επιτυχία της στο πρωτάθλημα και φέτος.
Υ.Γ 2 Καλή επιτυχία την μεγάλη μας ομάδα σήμερα το απόγευμα και ευχαριστούμε όσους είναι δίπλα της.''

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)