Στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΗ μπαίνει το Μαρτινέγκο με την έναρξη του πρωταθλήματος και ο προπονητής Αντώνης Φραγκάκης μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την νέα αρχή της ομάδας του.

Στη δήλωσή του ο Αντώνης Φραγκάκης τονίζει: «Κάθε ξεκίνημα συνοδεύεται από ευχές σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους φιλάθλους όλων των ομάδων. Εμείς την εφετινή αγωνιστική χρονιά τη βλέπουμε ως συνέχεια της δουλειάς που κάνουμε στην Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ουσιαστικά με την ομάδα Κ15 του συλλόγου. 

Με πολλά από τα παιδιά αυτά έχω δουλέψει στην Μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣΗ τα οποία αποτελούσαν τον βασικό κορμό της. Πλέον θα πρέπει να ενταχθούν σε ένα μεγαλύτερο αγωνιστικό επίπεδο, με τη συμμετοχή τους σε ένα επίσημο πρωτάθλημα, κάτι που αποτελεί πρόκληση και για εμένα προσωπικά. 

Αυτό που θέλουμε όλοι στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ είναι οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές να πάρουν τις σωστές βάσεις, προκειμένου να μπορέσουν στη συνέχεια να έχουν τα εφόδια για να καταφέρουν να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο. 

Η Γ’ ΕΠΣΗ είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο τα παιδιά ξέρουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, αλλά θα πρέπει μέσα από αυτή τη διαδικασία να μάθουν να διαχειρίζονται καταστάσεις πίεσης παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο, βελτιώνοντας παράλληλα τα ατομικά τους χαρακτηριστικά. 

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους».