Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Δίπλα στο «αύριο» του Εργοτέλη ο Ν. Παπαβασιλείου

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 16:32 Γράφτηκε από τον

Στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο βρέθηκε ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη, Νικόδημος Παπαβασιλείου, υπό τις οδηγίες του οποίου έγινε προπόνηση επιλεγμένων τμημάτων της Ακαδημίας.

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου μαζί με τον συνεργάτη του Αντώνη Ιωάννου προπόνησαν τμήματα της Ακαδημίας αποτελούμενα από αθλητές γεννημένους τα έτη 2006 και 2007. Πριν την έναρξη της προπόνησης ο κ. Παπαβασιλείου μίλησε στους νεαρούς αθλητές τονίζοντάς τους πως πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί που αποτελούν μέλη ενός συλλόγου με τη φιλοσοφία που έχει ο Εργοτέλης, ο οποίος δίνει μεγάλη βάση στις ομάδες υποδομής, από τις οποίες έχουν αναδειχθεί ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν πλέον βασικά στελέχη των Εθνικών μας ομάδων. 

Με μακρά εμπειρία και στις Ακαδημίες ο κ. Παπαβασιλείου μύησε τους αθλητές στα «μυστικά» του «ένας προς έναν», που ήταν το βασικό αντικείμενο τις προπόνησης. Τα παιδιά είχαν στραμμένη την προσοχή τους στον Κύπριο τεχνικό, καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες από αυτήν. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ