Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Ν. Παπαβασιλείου: Κάναμε μια νίκη που την ψάχναμε καιρό

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 18:28 Γράφτηκε από τον

Για ένα πολύ καλό παιχνίδι έκανε λόγο Νικόδημος Παπαβασιλείου στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της νίκης του Εργοτέλη επι της Παναχαϊκής.

Ο προπονητής των ¨κιτρινόμαυρων" δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα επισημαίνοντας ότι ο Εργοτέλης θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ.

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε δυο ομάδες που σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος έδειξαν ότι θέλουν και μπορούν να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω έγινε ένα παιχνίδι σε υψηλά στάνταρ. Μπήκαμε πολύ καλά και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Ελέγξαμε το ρυθμό και κάναμε μια νίκη που την ψάχναμε πολύ καιρό.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έδειξαν ομαδικότητα. Έπαιξαν ο ένας για τον άλλο με ηρεμία και υπομονή απέναντι σε μια ομάδα με πολλά χαρίσματα και πολλούς καλούς παίκτες. Αν δούμε το παιχνίδι η νίκη είναι δίκαιη και θα μπορούσαμε μετά το 1-0 να κάνουμε ένα ακόμα γκολ. Το αποτέλεσμα και η εμφάνιση μας με αφήνει πολύ ικανοποιημένο»

Κλείνοντας ο προπονητής του Εργοτέλη ευχαρίστησε για την φιλοξενία επισημαίνοντας:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Παναχαϊκής για την άψογη φιλοξενία όπως είχαμε κάνει και εμείς στο Ηράκλειο στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Επίσης θέλω να τους πω συγχαρητήρια γι αυτό που προσπαθεί να κάνουν. Αν υπάρχουν αρκετές ομάδες όπως εμάς και την Παναχαϊκή σίγουρα το ποδόσφαιρο μπορεί να πάει πολύ καλύτερα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ