Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Ταουσιάνης: «Ιδιαίτερα χρήσιμο φιλικό»

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 21:21 Γράφτηκε από τον

Πολλά συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο προπονητής της ομάδας του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης από το φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο των Περιβολίων κόντρα στην ομάδα των Χανίων που έλειξε χωρίς τέρματα.

. Χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος και την λευκή ισοπαλία με τα Χανιά ανέφερε:

«Σίγουρα για μένα ήταν ευεργετική η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος καθώς έχω την ευκαιρία να γνωρίσω λίγο περισσότερο τα παιδιά. Ήταν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο φιλικό παιχνίδι καθώς τα Χανιά είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική. Μπορέσαμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα τόσο γι’ αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις όσο και σε τακτικές συμπεριφορές.

 

Στο σημερινό φιλικό κάποια πράγματα βγήκαν ενώ διακρίναμε και κάποια άλλα που χρειάζονται βελτίωση ωστόσο τηρουμένων των αναλογιών και της επιβάρυνσης κάποιων προπονήσεων που έχουμε κάνει είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα από τους παίκτες μου. Επίσης είναι σίγουρα θετικό το γεγονός της επιστροφής των στρατευμένων και των διεθνών καθώς μας δίνεται πλέον η δυνατότητα να συνεχίσουμε όλοι μαζί την δουλειά μας στο πλαίσιο της προετοιμασία της ομάδας μας.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ