Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021

Aλ. Βοσνιάδης: Ότι γίνεται πίσω στην άμυνα το πληρώνουμε

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 18:30 Γράφτηκε από τον

Στην αμυντική αδράνεια της ομάδας του στο γκολ του Εργοτέλη αλλά και στη νευρικότητα που παρουσίασε από το 65΄και μετά απέδωσε την ήττα από τον Εργοτέλη ο προπονητής των Χανίων Αλέκος Βοσνιάδης. 

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς τόνισε: 

«Ενώ ξεκινήσαμε την 1η αγωνιστική πολύ καλά, “πετάξαμε” το δεύτερο παιχνίδι, ήρθε το παιχνίδι που θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Τρίτη αγωνιστική -τόσο νωρίς- να παίζουμε για ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε… Μ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο απ’ ό,τι οι υπόλοιπες ομάδες σε αυτό το επίπεδο. Οργανώσαμε καλά το παιχνίδι, αμυνθήκαμε καλά, δε δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του, περιμέναμε τις μία, δύο, τρεις φάσεις που μπορεί να γίνουν. Μέχρι το 65’ είχαμε 5 τελικές, με μία του αντιπάλου, ξαφνικά ήρθε το γκολ και από ‘κει και μετά αποδιοργανωθήκαμε. Ο,τι ήρθε απ’ έξω (αλλαγή) ήταν σα να μη μας έδωσε ώθηση και φτάσαμε σ’ ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, το οποίο μας απογοητεύει αυτή τη στιγμή, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορείς να πάρεις πράγματα με μία φάση, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε πάρει. Μπορεί να μας δοθούν αργότερα. Πρέπει όμως να μαζέψουμε την ομάδα γιατί είναι καλή η ομάδα… Πρέπει γρήγορα να επαναφέρουμε την ηρεμία μετά από τα άτυχα αποτελέσματα που έχουμε και να βρει η ομάδα τη συνέχεια για ν’ αρχίσει να περπατά γιατί πραγματικά έχει δυνατότητες. Μας προβλημάτισε η εικόνα μετά το 65’ όπου βγάλαμε νευρικότητα και δεν μπορούσαμε να πάμε φυσιολογικά και όπως είχαμε προγραμματίσει προς την εστία. Ελπίζουμε ότι θα το λήξουμε αυτό το θέμα στα επόμενα παιχνίδια, κυρίως όταν στραβώνει κάτι στο παιχνίδι να μην πανικοβαλλόμαστε. Δεν δικαιολογείται αυτό, γιατί είμαστε μια έμπειρη ομάδα, οι παίκτες αυτοί έχουν παίξει τόσα παιχνίδια, δεν μπορείς να αποσυντονίζεσαι τόσο εύκολα… Αυτό αρχικά είναι το πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε και από ‘κει και μετά θα έρθουν και τα γκολ και οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής, ό,τι γίνεται πίσω το πληρώνουμε. Εχουμε χάσει 4 βαθμούς από δύο στατικές φάσεις, ενώ είμαστε όλη η ομάδα πίσω κατορθώνουμε να δεχτούμε γκολ. Είναι πράγματα τα οποία πρέπει να τα λύσουμε, λίγο η συγκέντρωση μας, η αυτοπεποίθησή μας, γρήγορα να τα λύσουμε και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε καλά αποτελέσματα γιατί πραγματικά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και να τα πετύχει και σερί».

Για το επόμενο ματς στην Ξάνθη: «Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Το είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα όπου αντιμετωπίσαμε μία ομάδα η οποία έπαιξε με το δικό της τρόπο στο γήπεδο της. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη, καταφέραμε να πάρουμε μόνο ένα βαθμό ενώ δικαιούμασταν περισσότερους. Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και παίζοντας οι ομάδες Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή δημιουργούνται σίγουρα κι άλλα προβλήματα. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport