Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Με το μυαλό στην Δόξα Δράμας τα Χανιά

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 12:51 Γράφτηκε από τον

Την Τρίτη πρόκειται να ξεκινήσει η προετοιμασία στην ομάδα των Χανίων για το ματς με τη Δόξα Δράμας

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και στο τι θ’ απογίνει με τη Δόξα για το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την αδειοδότηση της.

Αυτό το ζήτημα απασχολεί, όπως είναι αναμενόμενο, την ομάδα των Χανίων, ένα ζήτημα που αποκτά και μια άλλη διάσταση μετά τις τελευταίες δηλώσεις από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Από ‘κει και πέρα, δεδομένο μπορεί να θεωρηθεί ότι τα Χανιά θέλουν ν’ αγωνιστούν πάση θυσία στην έναρξη της σεζόν και οι λόγοι είναι προφανείς. Σε κάθε περίπτωση, στο στρατόπεδο των Χανίων υπολογίζουν κανονικά ότι θα παίξουν στην πρεμιέρα και οτιδήποτε άλλο συμβεί θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη!

Στο αγωνιστικό μέρος, το ζήτημα για τον Αλέκο Βοσνιάδη είναι να κατεβάσει την ομάδα του κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες γι’ αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να σημειωθεί μάλιστα ότι αν το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο που πέρασε, τα Χανιά θ’ αντιμετώπιζαν σημαντικά προβλήματα με τραυματισμούς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχουν εξαλειφθεί.

Παρ’ όλα αυτά μένει να φανεί πώς θα ξεκινήσει και ειδικότερα θα εξελιχθεί η εβδομάδα μέχρι το παιχνίδι το οποίο κατά πάσα πιθανότητα όπως έχουμε γράψει θα οριστεί για το Σάββατο.

Πηγή: Athlitiko.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport