Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Πήραν θέση οι οργανωμένοι των Χανίων για την αναδιάρθρωση και την πιθανή άνοδο στη Super League 1

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 19:01 Γράφτηκε από τον

Επίσημη θέση σχετικά με το πιθανό σενάριο αναδιάρθρωσης της Super League 2 και ανόδου των τεσσάρων πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα στη Super League 1 πήραν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας των Χανίων τονίζοντας ότι δεν ζητάνε χάρες αλλά το αυτονοήτο το οποίο θα μπορούσε η ομάδα τους να το είχε κερδίσει μέσα στο γήπεδο. 

Μάλιστα στην ανακοίνωση του υπογραμμίζουν ότι "Ηρθε η στιγμή το όνομα "Χανιά" να ακουστεί στη Σούπερ Λιγκ!." 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 4 αναλογιζόμενος την κρισιμότητα που παρουσιάζει αυτή η περίοδος, περιμένει με μεγάλη αγωνία τις τελικές αποφάσεις που θα προκύψουν για την αναδιάρθρωση!

Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις κινήσεις της διοίκησης και ειδικότερα του προέδρου της ομάδας μας, Αντ. Ροκάκη, ο οποίος προσπαθεί να διεκδικήσει το δίκαιο του αιτήματος μας.

Εμείς θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδο, κάτι που αποδείχτηκε αδύνατο. Αυτό όμως που είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίζαμε μέσα στο γήπεδο, θέλουμε τώρα να το κερδίσουμε μέσω της αναδιάρθρωσης που θα γίνει!

Καλούμε σε διαρκή επαγρύπνηση το φίλαθλο κόσμο της πόλης, γενικότερα το ποδοσφαιρικό κοινό του Νομού Χανίων, αλλά και τους άρχοντες του Νομού μας, μεταξύ των οποίων και τους πολιτικούς εκπροσώπους να ενδιαφερθούν στην πράξη για το συγκεκριμένο ζήτημα και στο μετρό που ο καθένας μπορεί, να βοηθήσει, ώστε να γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα μας.

Δε ζητάμε χάρες, αλλά το αυτονόητο που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ηρθε η στιγμή το όνομα "Χανιά" να ακουστεί στη Σούπερ Λιγκ!».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ