Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλ. Βοσνιάδης: Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς παίρνεις τον ένα πόντο

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 18:20 Γράφτηκε από τον

Ικανοποιημένος απο την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη τύπου παρά το 1-1 με τον Απόλλωνα Λάρισας τονίζοντας ότι όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς κοιτάς να παίρνεις τον πόντο της ισοπαλίας τουλάχιστον. 

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο τεχνικός του Α.Ο.Χ Κισσαμικού τόνισε: 

«Σε ένα κλειστό ματς με λίγες φάσεις, με δύο ομάδες να κοιτάνε να εξασφαλίσουν πρώτα το "μηδέν" στην άμυνά τους, δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, που είχαμε πει να την αποφύγουμε, λόγω των καλών εκτελέσεων που έχει ο αντίπαλος με τον συγκεκριμένο παίκτη. Δυστυχώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν είχαμε ξεκινήσει και καλά, δεν ήμασταν ήρεμοι. Προσπαθήσαμε μετά να βρούμε κι εμείς τις δικές μας φάσεις και ευτυχήσαμε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου να ισοφαρίσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει προς τα εκεί, στις λίγες φάσεις. Οι αντίπαλοι πάλι πρόσεχαν τους πίσω χώρους τους. Είχαμε προβλήματα και αλλάξαμε πράγματα μέσα με τις αναγκαστικές αλλαγές και είχαμε παίκτες και μέσα στο γήπεδο με πολλά προβλήματα, και τον Κάσσο και τον Κουσκουνά και ήμασταν πάντα με την απόφαση να κάνουμε ή να μην κάνουμε την αλλαγή, ενώ ήρθε και η αναγκαστική αλλαγή του Σελινιωτάκη. Στο τελευταίο τέταρτο πιέσαμε, προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα στην περιοχή. Μία καλή τελική θα μπορούσε να μας δημιουργήσει περισσότερα πράγματα, δυστυχώς δεν ήρθαν αυτές οι φάσεις και δεν ήρθε και η φάση του Κάσσου να βρει εστία στο τελείωμα του παιχνιδιού. Ενας πόντος που μετράει. Εδώ που είμαστε όταν δεν μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια πραγματικά πρέπει να πάρεις τον έναν πόντο. Συνεχίζουμε ήρεμα, συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Βλέπετε ότι με τα αποτελέσματα το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για την επάνω θέση και για την κάτω. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, είναι ένα γκρουπ ομάδων, που αν δεν πάρεις αποτελέσματα... Φανταστείτε ότι εμείς πήραμε 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Αν δεν πάρεις αποτελέσματα πού μπορείς να βρεθείς... Στόχος μας είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα, να "κλειδώσουμε" ξεκάθαρα τη δεκάδα και από εκεί και μετά να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Ηρεμα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νίκος Πατελάρος

Τελευταία άρθρα από τον/την Νίκος Πατελάρος

Σχετικά Άρθρα