Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Αντώνης Ρέλλας: «Αποτυχημένο το μοντέλο που προτείνει ο κύριος Μητσοτάκης για την περίθαλψη»

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 21:53

Δήλωση υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Ρέλλα:

"Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο Ασκληπιείο Βούλας με την Κωνσταντίνα Κούνεβα έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος σε ραδιοφωνική εκπομπή είπε χαρακτηριστικά πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να «δοκιμαστεί» σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα για τη διοίκηση μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας.
Όπως έχω ξαναπεί, η ίδια η ρητορική του κυρίου Μητσοτάκη αποκαλύπτει που θέλει να οδηγήσει τη χώρα. Αυτό επιβεβαιώνεται ξανά με τις πρωτοφανείς αυτές δηλώσεις του για το σύστημα υγείας και τις δομές του.
Μέσα από ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο επιδιώκει να παραδώσει τις δομές υγείας στον ιδιωτικό τομέα αναπαράγοντας ένα μοντέλο το οποίο, σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ, έχει δοκιμαστεί και έχει αποτύχει αφήνοντας εκατομμύρια πολίτες χωρίς περίθαλψη, έρμαια των ασφαλιστικών εταιριών.
Επιπλέον όμως οι δηλώσεις αυτές προκαλούν και ένα άκρως ανησυχητικό ερώτημα: Αν αυτό είναι το σχέδιο του Κ. Μητσοτάκη για την περίθαλψη, τι μπορεί να περιέχει η ατζέντα του για την αναπηρία;"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search