Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Σε επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Ηρακλείου ο Νίκος Τζώρτζογλου

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 12:56

Σε επιχειρήσεις της Βιομηχανικής Περιοχής του Ηρακλείου περιόδευσε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζώρτζογλου το πρωί της Δευτέρας.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την επιχείρηση του Λευτέρη Αντωνακάκη, ο οποίος είναι και πρόεδρος των εγκατεστημένων στη Βιομηχανική περιοχή και με τον οποίο ο υποψήφιος είχε συζήτηση σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τα αιτήματα τους.

tzwrtzoglou vipe epixeirhseis1

Ακολούθως ο κ.Τζώρτζογλου επισκέφθηκε την επιχείρηση ALUDOR, των Μάνθου και Αντώνη Τσικανδυλάκη, την εταιρεία εκτυπώσεων Καζανάκη, και το εργοστάσιο του Αριστείδη Λεβεντάκη.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας ήταν η επίσκεψη στην επιχείρηση της οικογένειας Βάβουλα, όπου ο πατέρας Μάνος και οι γιοί Κώστας και Γιάννης επιφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή στον Νίκο Τζώρτζογλου.

tzwrtzoglou vipe epixeirhseis2

Μάλιστα υπήρξε και διακοπή των εργασιών της επιχείρησης προκειμένου να έχει την ευκαιρία ο κ.Τζώρτζογλου να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους και να ανταλλάξουν απόψεις.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ.Νίκος Τζώρτζογλου δήλωσε: “επισκέφθηκα σήμερα επιχειρήσεις στη Βιομηχανική περιοχή, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του Κρητικού “επιχειρείν”. Ενημερώθηκα για τα προβλήματα αλλά όχι μόνον. Είχα την ευκαιρία να μάθω και για τα επιτεύγματα των τοπικών μας επιχειρήσεων που με καινοτόμες και σύγχρονες λύσεις προσφέρουν στην εθνική οικονομία”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search