Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Πάτρα: Οδηγός κάνει όπισθεν και τραυματίζει σοβαρά πεζό [video]

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 12:19

Το ατύχημα έγινε αρχές του μήνα στην περιοχή της ΒΙΠΕ. Ο οδηγός αυτοκινήτου ταχυμεταφορών χτύπησε με το όχημά του τον άνδρα και τον έστειλε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

Ο άνδρας που χτυπήθηκε μαζί με άλλα, δύο ακόμα άτομα καθάριζαν τα χόρτα μπροστά από την επιχείρησή τους στην περιοχή της ΒΙΠΕ. Όταν σύμφωνα με μάρτυρες, ο οδηγός τους προσπέρασε και σταμάτησε το όχημα λίγο πιο κάτω.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τους επιτέθηκε λεκτικά, υποστηρίοζντας ότι μία πέτρα πετάχτηκε στο αυτοκίνητό του.

Οι άλλοι προσπάθησαν να καταλάβουν τι είχε γίνει και να ηρεμήσουν τον οδηγό κούριερ. Μέχρι να γίνει αυτό, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, προχώρησε λίγα μέτρα παρακάτω και στη συνέχεια γύρισε με την όπισθεν και χτύπησε τον έναν, οπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε ο Ανδρέας Σκάγιας (αδερφός του τραυματία) στο προσωπικό του προφίλ στο fb.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε με κακώσεις στο κεφάλι και στα χέρια.

“Αν δεν είναι αυτό κακούργημα τι είναι; Που από θαύμα δεν στέρησε τη ζωή του αδερφού μου. Ευχαριστώ το ΘΕΟ,τον κύριο Τζωρτζιδη κ όλη την ιατρική του ομάδα ΠΓΝΠ ΠΑΤΡΩΝ και επίσης ευχαριστώ όλους κ όλες για την συμπαράσταση”, έγραψε ο Ανδρέας Σκάγιας.

Πηγή: patrisnews.com

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα