Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέτσας: Να μην χαλαρώσουμε μέσα στις γιορτές – Σε στενό οικογενειακό κύκλο το γιορτινό τραπέζι

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 13:19

Στην διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ,Στ. Πέτσας , τόνισε ξανά την σημασία του να μην χαλαρώσει κανείς μέσα στις γιορτές καθώς ο «εχθρός» είναι εδώ. Όπως είπε και ο ίδιος, να μη γίνουν οι γιορτές για τον ιό, αλλα για εμάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από το βράδυ μπαίνει σε εφαρμογή ένα νέο πρόγραμμα για 12.000 δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όλη την επικράτεια και για το σκοπό αυτό θα υπάρχουν 386 σταθερά σημεία ελέγχου ανά την επικράτεια, όπως Κέντρα Υγείας, Μονάδες Ενόπλων Δυνάμεων και κέντρα του ΕΟΔΥ.

Όπως πρόσθεση στη συνέχεια σχετικά με το εμβόλιο, οι πρώτες παρτίδες θα έρθουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 26 Δεκεμβρίου. Από τις 27 Δεκεμβρίου, μπορούν να ξεκινήσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στη συνέχεια σε δομές όπου φιλοξενούνται ηλικιωμένοι.

Έχουν ήδη εξασφαλιστεί οι χώροι αποθήκευσης του εμβολίου, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι να εμβολιαστούν το συντομότερο όσο το δυνατό περισσότεροι πολίτες.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα