Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ολοκληρώνεται σήμερα με την απόφαση

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 11:30

Ηδίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώνεται σήμερα, καθώς γύρω στις 11:00 η πρόεδρος της Εδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Μαρία Λεπενιώτη, θα ανακοινώσει την ποινή. Το διακύβευμα είναι μεγάλο, όπως και η αγωνία των συγγενών των θυμάτων και των χιλιάδων διαδηλωτών που βρίσκονται έξω από το Εφετείο, αλλά και εκατομμυρίων ανά τη χώρα και τον πλανήτη. Είναι ή δεν είναι εγκληματική οργάνωση, που δρούσε υπό τον μανδύα του πολιτικού κόμματος η Χρυσή Αυγή;

 

Το ethnos.gr με συνεχή ενημέρωση, τόσο μέσα από τη δικαστική αίθουσα, όσο κι έξω από το Εφετείο, αλλά και με ζωντανή εικόνα σε συνεργασία με το Open TV θα δίνει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας τον παλμό και τα όσα γίνονται γύρω από την πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου θα ανακοινώνει ανά απόφαση, ποιοι είναι αθώοι και ποιοι ένοχοι. Για την εισαγγελέα, Αδαμαντία Οικονόμου, ένοχος είναι μόνο ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, εισηγούμενη επί της ουσίας την αθώωση όλων των άλλων κατηγορουμένων. Για την εισαγγελέα, οι επιθέσεις ήταν μεμονωμένες πράξεις, χωρίς εντολή «άνωθεν».

Πηγή ethnos.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα