Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Εκτός ΜΕΘ η 17χρονη στο ΑΧΕΠΑ

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 10:42

Βελτιώνεται συνεχώς η κατάσταση της 17χρονης με κορωνοϊό, η οποία έδινε για περισσότερες από 10 μέρες μάχη με τη ζωή στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Η 17χρονη βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται από την Δευτέρα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της.

 

Η νεαρή κοπέλα είχε διασωληνωθεί από το περασμένο Σάββατο και αυτό που προβλημάτιζε τους γιατρούς είναι ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην χώρα που έχει εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είχε διασωληνωθεί.

Αρνητικά τα νέα τεστ στη βιομηχανία μετάλλων στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Στο μεταξύ, αρνητικά βγήκαν τα τεστ και των 14 υπαλλήλων βιομηχανίας μετάλλων στη Δυτική Θεσσαλονίκη οι οποίοι είχαν διαγνωσθεί αρχικά θετικοί στον κορονοϊό. Και οι 14 εργαζόμενοι επανέλαβαν το τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο και όλοι βγήκαν αρνητικοί στον ιό.

Ωστόσο, παραμένουν σε καραντίνα και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα τους επισκεφτεί πραγματοποιώντας και τρίτο τεστ προκειμένου οι γιατροί να δουν τι συμβαίνει. Η επιχείρηση έκλεισε για δύο μέρες και πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους. 

 

Πηγή ethnos.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ