Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Τ. Θεοδωρικάκος: Η κυβέρνηση αντέδρασε έγκαιρα και έβαλε πάνω απ' όλα την ανθρώπινη ζωή

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 21:52

Στην έκτακτη εκπομπή του MEGA για τον κορωναϊό με τη Ράνια Τζίμα μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών κ.Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Νομίζω ότι η ελληνική κοινωνία δίνει μάχη ενάντια στον κορωναϊό. Στην Ελλάδα πάρθηκαν εγκαίρως τα μέτρα. Ο πρωθυπουργός μαζί με το επιτελείο των ειδικών επιστημόνων παρακολουθεί καθημερινά την κατάσταση. Αν χρειαστεί παρθεί και άλλο μέτρο, θα παρθεί. Έχουμε κερδίσει ότι υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ανάμεσα στους πολίτες και το κράτος. Είδαν ότι η κυβέρνηση αντέδρασε έγκαιρα και έβαλε πάνω από όλα την ανθρώπινη ζωή. Η συμπεριφορά της ελληνικής κοινωνίας είναι πολύ υπεύθυνη» είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

 

https://youtu.be/eL8SfcKTWoo

Αγωνία για την οικονομία, τι γίνεται με τα ταμειακά διαθέσιμα: «Με υπομονή, με καρτερικότητα, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω. Ασφαλώς και μπορούμε να πάμε και μέχρι τον Μάιο με μέτρα. Αυτές οι αποφάσεις παίρνονται από τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με όσα λένε οι ειδικοί. Πού να πάμε το Πάσχα; Θα συνεχίζεται η καραντίνα. Αν φύγουμε από την πόλη να πάμε σε χωριά θα επιβαρύνουμε το σύστημα υγείας, θα μεταφέρουμε τον ιό. Θα κάνουμε ένα ξεχωριστό Πάσχα στα σπίτια μας» τόνισε.

«Πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Εκείνοι μας έχουν προϊδεάσει ότι ο Απρίλιος θα είναι δύσκολος μήνας, πιθανότατα με αύξηση κρουσμάτων και θανάτων» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρικάκος

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα